Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (2024)

Laten we de grootste alligator ooit vinden. Ik hoop dat je er klaar voor bent, want dit was zelfs voor mij erg indrukwekkend om te leren.

Introductie

Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (1)

Ik kan het niet laten om na te denken over de ongelooflijke omvang van deze prachtige wezens en de onvertelde verhalen die verborgen liggen in de diepten van hun oude leefgebieden. De enorme omvang van deze alligators prikkelt werkelijk mijn verbeelding en inspireert mij om hun krachtige aanwezigheid te verweven in een aangrijpend verhaal dat lezers zou kunnen boeien en hen zou kunnen herinneren aan de ontzagwekkende wonderen van de natuurlijke wereld.

Dit artikel onderzoekt enkele van de grootste alligators die ooit zijn geregistreerd, waaronder de Black Godwin en Lee Lightsey Alligator, de Robert Ammerman Alligator en de Tome Grant Alligator.

Grote Tex

Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (2)

De Big Tex-alligator is een populaire toeristische attractie in de San Marcos-rivier nabij San Marcos, Texas. De alligator is ongeveer 12 voet lang en weegt meer dan 900 pond.

De Big Tex-alligator is de grootste bekende alligator in de San Marcos-rivier. Door zijn grootte is hij een populaire toeristische attractie geworden en ligt hij vaak te zonnen aan de oevers van de rivier. Bovendien is hij een riviersymbool geworden en is hij te zien in verschillende media, waaronder televisie, tijdschriften en online videos.

De gemiddelde alligator

Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (3)

De gemiddelde alligator is een gigantisch reptiel dat wel 10 tot 15 meter lang kan worden en tot 1000 kilo kan wegen. Ze hebben een dikke, geschubde huid en lange, krachtige staarten. Alligators hebben een brede U-vormige snuit en scherpe tanden. Hun ogen en neusgaten bevinden zich bovenop hun hoofd, zodat ze kunnen ademen en zien terwijl de rest van hun lichaam in water is. Alligators zijn toproofdieren en eten verschillende soorten dieren, zoals vissen, schildpadden, vogels en kleine zoogdieren. Ten slotte kunnen ze in het wild wel 50 jaar oud worden.

De grootste alligators ooit geregistreerd

Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (4)

Leer meer over de fascinerende feiten over deze wezens en de verhalen achter hun ontdekkingen. We zullen ook de alligatorschedel bespreken die in 2020 in Florida werd gevonden en waarvan wordt aangenomen dat deze toebehoorde aan een alligator die zelfs groter was dan Big Tex en naar schatting 13 meter lang was.

Maak je klaar om versteld te staan ​​van deze ongelooflijke wezens terwijl we duiken in de wereld van de grootste alligators ooit gevonden!

De Black Godwin en Lee Lightsey Alligator

Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (5)

De Black Godwin en Lee Lightsey Alligator zijn schaars en bedreigde soort van de alligator gevonden in Florida. De soort is ontstaan ​​in de moerassen van de Panhandle-regio van de staat, met een geschatte populatie van minder dan twintig. Deze soort is genoemd naar twee natuurbeschermers, Godwin en Lee Lightsey, die onvermoeibaar hebben gewerkt om de soort in zijn oorspronkelijke habitat te behouden en te beschermen. Bovendien is deze soort voornamelijk zwart en kan hij wel 20 meter lang worden. Ten slotte worden de Black Godwin en Lee Lightsey Alligator beschermd onder de Endangered Species Act en worden ze vermeld als een ernstig bedreigd soorten door de IUCN.

In 2016 ontdekten deze twee natuurbeschermers een alligator met een ongelooflijke lengte van 15 meter en een gewicht van 800 pond.

De Robert Ammerman-alligator

Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (6)

De Robert Ammerman Alligator komt voor in de wetlands van Florida en het zuidoosten van de Verenigde Staten. Het is vernoemd naar Robert Ammerman, een Amerikaanse herpetoloog en natuurbeschermer die zich heeft ingezet om deze dieren te beschermen tegen overbejaging en vernietiging van habitats. De Robert Ammerman Alligator is een kleine, middelgrote alligator, die gewoonlijk 3 tot 5 meter lang wordt. Het komt voor in ondiepe, zoetwaterhabitats, zoals moerassen en moerassen. Bovendien voedt het zich voornamelijk met vissen, kikkers en andere kleine waterdieren. De Robert Ammerman Alligator wordt bedreigd en beschermd onder de Endangered Species Act.

In december 2017 ontdekte Ammweman een alligator die ongelooflijk 14 meter lang was en 3.5 pond woog.

Deze alligator was zo gigantisch dat het onmogelijk was hem op de boot te laden en hem dus naar de kust moest slepen.

De Tome Grant-alligator

Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (7)

De Tome Grant Alligator is een alligatorsoort die voornamelijk voorkomt in de Suwannee- en St. Johns River-systemen van Florida. Het is vernoemd naar wijlen Dr. Thomas E. Grant, een Amerikaanse herpetoloog die de soort jarenlang heeft bestudeerd. De Tome Grant Alligator is een middelgrote soort, die een lengte tot 13 meter kan bereiken en tot 500 pond kan wegen. Bovendien is dit een vleesetende soort, die op verschillende vissen, amfibieën, reptielen en ongewervelde dieren jaagt. De soort op de lijst van minst zorgen van de Internationale Unie voor het behoud van de natuur vanwege zijn uitgebreide verspreidingsgebied en stabiele populatie.

In 2012 gingen Grant en zijn team op verkenningsmissie in de Mississippi, waar ze deze gigantische alligator vonden. Deze alligator was 13 voet en 2.5 inch lang en woog 697.5 pond.

De alligatorschedel

Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (8)

Zoals je aan de naam kunt raden, was het gewoon de schedel van een alligator. Volgens rapporten zou het echter de schedel zijn van een van de grootste alligators ter wereld record. De alligatorschedel die in 2020 in Florida werd gevonden, is een middelgrote schedel van 8 cm lang. Het heeft een breed, plat oppervlak met een grote, ronde snuit en een lange rij scherpe, in elkaar grijpende tanden. De bovenkant van de schedel heeft bulten en ribbels die het dier helpen zijn prooi vast te pakken. De kop is donkerbruin. Het is een uniek exemplaar omdat het goed bewaard is gebleven en waarschijnlijk honderden jaren oud is. De schedel is hoogstwaarschijnlijk afkomstig van een 13 meter lange alligator.

Conclusieover de grootste alligators ooit gevonden

Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (9)

Elk verhaal over deze ontzagwekkende wezens is alsof je een nieuw hoofdstuk opent in een boek dat je gewoon niet kunt wegleggen. Elke ontdekking is een nieuwe pagina in het boeiende verhaal van de ware titanen van de natuur. In dit rijk van levende dinosaurussen is het verhaal nog lang niet afgelopen en het volgende hoofdstuk belooft nog boeiender te worden.

Als je dit artikel interessant vond, vind je het volgende misschien ook leuk;Alligator versus krokodil of onze andere Reptielen Lidwoord.

Word vandaag nog gratis lid van ons forum!

  • Over
  • Laatste Blogs

Linnea H, BSc Sociologie

Auteur at Dieren over de hele wereld. BSc Sociologie

Linnea is een geboren en getogen Zweed, maar brengt zoveel mogelijk tijd door in Kaapstad, Zuid-Afrika. Dit is vooral te danken aan het buitengewone landschap, de natuur en de sfeer van Kaapstad (met andere woorden, omdat Kaapstad de hemel op aarde is). Dat gezegd hebbende, houden de majestueuze bossen van Zweden voor altijd een speciaal plekje in haar hart in. Linnea brengt zoveel mogelijk tijd door in de buurt van de oceaan om zeeschelpen te verzamelen of in het park puppy's te bewonderen.

Voor feedback kunt u een bericht sturen naar Feedback@animalsaroundtheglobe.com

Laatste berichten door Linnea H, BSc Sociologie (bekijk alle)

  • Een nieuwsgierige giraffe inspecteert een klein babyhert - Augustus 9, 2024
  • Havik zoekt toevlucht in taxi tijdens orkaan - Augustus 9, 2024
  • Lion's Buffalo Dinner loopt weg - Augustus 9, 2024
Deze alligator is de grootste die ooit levend is gevangen in Texas (900 pond) (2024)
Top Articles
The Latest On Mikayla Campinos Leaks
Exclusive: The Latest Mikayla Campinos Leaked Content
Craigslist Livingston Montana
AMC Theatre - Rent A Private Theatre (Up to 20 Guests) From $99+ (Select Theaters)
Victory Road Radical Red
My E Chart Elliot
855-392-7812
Google Sites Classroom 6X
Practical Magic 123Movies
Craigslist Nj North Cars By Owner
Ohiohealth Esource Employee Login
Turbocharged Cars
Culos Grandes Ricos
Hmr Properties
George The Animal Steele Gif
Busted Newspaper S Randolph County Dirt The Press As Pawns
Animal Eye Clinic Huntersville Nc
Nwi Arrests Lake County
2015 Honda Fit EX-L for sale - Seattle, WA - craigslist
Byte Delta Dental
Scotchlas Funeral Home Obituaries
Kashchey Vodka
Blue Rain Lubbock
Bible Gateway passage: Revelation 3 - New Living Translation
Cornedbeefapproved
Smartfind Express Login Broward
Uno Fall 2023 Calendar
Nikki Catsouras: The Tragic Story Behind The Face And Body Images
Craigslist Sf Garage Sales
J&R Cycle Villa Park
Moonrise Time Tonight Near Me
Aladtec Login Denver Health
Nextdoor Myvidster
Compress PDF - quick, online, free
Closest 24 Hour Walmart
AsROck Q1900B ITX und Ramverträglichkeit
Cherry Spa Madison
Kornerstone Funeral Tulia
Sam's Club Gas Prices Florence Sc
Cl Bellingham
Emily Browning Fansite
Rush Copley Swim Lessons
White County
Sandra Sancc
The Many Faces of the Craigslist Killer
Bellelement.com Review: Real Store or A Scam? Read This
German American Bank Owenton Ky
St Als Elm Clinic
Causeway Gomovies
Divisadero Florist
Craigslist Centre Alabama
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 5743

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.